• Fantasy Evenementen

  • Info: Foto's & Bands

  • www.sharpfocus.nl

  • Foto's Banner: Ed van Rouwendal

Copyright 2017 - Nienke Wuring www.sharpfocus.nl

Fantasy Festivals

Welkom op mijn Fanpage, Sinds 2016 is onze website inderdaad veranderd !!!.
Www.sharpfocus.nl gaat nu over fantasy festivals met name binnen Nederland.
Fantasy festivals zoals Castlefest, Castlefest winter editie, Fantasiafest, Keltfest in Dordrecht, Elf fantasy fair Haarzuilens, Elfia Arcen en nog enkele andere welke op mijn fanpage niet mogen ontbreken.

Kijk snel naar mijn Festival Agenda met zeer veel evenementen welke in 2017 plaats vinden.

 

 

Aanmelden als Blogger op www.sharpfocus.nl

Door Prive omstandigheden en omdat www.sharpfocus.nl een redelijk druk bezochte website aan het worden is zoek ik een blogger man of vrouw regio Flevoland die diverse festivals bezoekt en evt aanvullend beeldmateriaal daar maakt.
Het doel van deze website is een zo compleet mogelijk overzicht te maken en te behouden. Er kan niets mee worden verdient en is geheel voor het eigen plezier en natuurlijk dat voor onze bezoekers.
Ook is een klein beetje verstand van een back-end aan website's een Pre.

Wanneer je interesse hebt meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Castlefest 2016 foto's

Wanneer je mij bent tegengekomen of langs hebt zien lopen met een camera is de kans groot dat er een foto van jou geplaatst komt of staat op www.sharpfocus.nl uiteraard kun je deze digitaal bij mij op vragen en zijn daar geen kosten aan verbonden.
Mocht er onverhoopt een beeld geplaatst zijn welke u toch liever niet on-line hebt staan om bijvoorbeeld persoonlijke redenen, geef dat dan aan en ik verwijder deze uiteraard uit de selectie.
( ik heb niet iedereen kunnen spreken )


Castlefest 2016 was wederom een ge-wel-dig festival.
Op mij heeft het weer veel indruk op mij gemaakt en zelfs na 3 volle dagen over het terrein te slenteren te kort om alweer naar huis te gaan.
Vrijdag was echt een dag dat ik uren er over heb gedaan om van punt a naar b te komen door een tijdelijke Henna Tattoo en alle mensen die ik daar ken waarmee ik weer bijgepraat heb.

Meer foto's onder de "lees meer" ... hou de site in de gaten voor aanvullend beeldmateriaal !!!

Lees meer: Castlefest 2016 foto's

Anderwereld boeken

Zondag 10 Juli ben ik op het Fantasy festival kasteel Limbricht geweest, via een FB actie had ik van Anderwereld een toegangs ticket met een loting gewonnen, dat was natuurlijk reden genoeg om het festival in Limbricht eens nader te bekijken.
Het jaarlijks terugkomend evenement is niet een groot terrein maar absoluut leuk om een dag rond te mogen dolen, leuke kraampjes van kleding tot sieraden. Een groot en een klein podium met muziek en een bijzonder relaxte sfeer. Hier en daar leuke plekjes om foto's te kunnen maken voor de fotografen. Die waren dan ook volop aanwezig. Kortom, Anderwereld bedankt !! hieronder de foto ter plaatse.

 anderwereld winnaars

Op de foto Sebastiaan en Nine, Nienke en Lisette

Anderwereld verkoopt boeken in het genre Fantasy, SF en Esoterische boeken. Maar ook Mythen & Sagen en Historische Thrillers  www.anderwereld-magie.nl Later deze week zal ik een paar foto's plaatsen van het Festival in Limbricht.

Update: foto's limbricht staan online!

Op naar Castlefest

Muziek op Castlefest

Castlefest in Lisse

Het begon allemaal Enkele jaren geleden, het moment dat mijn vrouw naar Castlefest wilde gaan.
Een evenement waar ik eigenlijk niet erg voor te strikken was.
Met een volle tas Camera gear, mijn zwarte kleding, wat volle batterijen in mijn grip gingen wij op weg naar de keukenhof in Lisse.
Op dat mooie terrein vindt fantasy festival Castlefest altijd plaats.
Natuurlijk het walhalla voor de fotograaf en simpel gezegd ik zou mij daar niet gaan vervelen. Althans dat was de gedachte

Lees meer: Op naar Castlefest

Een beleving

Castlefest

Fantasy

Voor ieder hebben de festivals een eigen invulling, waar het voor de ene persoon een levenswijze is, is het voor de ander wellicht een expressie van zichzelf of willen mensen zich op hun allermooist laten zien, Er zijn veel richtingen waarin mensen zich kleden, Steampunk, Gothic, Fantasy, Victoriaans noem het maar op.
Lekker een dagje anders zijn, dat kan! Leef je uit..
In ieder geval staan alle events in het teken van prachtige muziek en heerst er over het algemeen een ontspannen sfeer.

Lees meer: Een beleving


X
CAPTCHA Image
Refresh

Search

f t g m

Website van Keltfest

Website van Elfia

Website van Castlefest